RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Під Запоріжжям немовля померло через жахливі умови в будинку: фото, відео і деталі трагедії

У місті Кам'янка-Дніпровська Запорізької області п'ятимісячний хлопчик помер в будинку без електропостачання і опалення, де вони з мамою і дворічної сестричкою жили в повній антисанітарії.

Про це повідомляє поліція області.

Як розповіли в поліції, загиблий хлопчик жив з матір'ю і дворічної сестрою в господарській будівлі, яку нещодавно зняла 28-річна жінка, переїхавши з Енергодара. Вона ніде не працювала. Проживала сім'я без електропостачання і опалення, в умовах повної антисанітарії.

За словами матері, діти дві години знаходилися вдома самі, жінка пішла до сусідки пити пиво. Повернувшись, вона погодувала малюка і заснула. Коли мати прокинулася, дитина була мертва. Причину смерті хлопчика встановить судово-медична експертиза.

Подальшу долю дворічної дівчинки вирішить служба у справах дітей Кам'янсько-Дніпровської територіальної громади. Її забрали в місцеву лікарню для проведення повного медичного обстеження.

Як повідомляв "Апостроф", в Острозі Рівненської області 4-місячна дитина померла страшною смертю через кота - хлопчик задихнувся через те, що тварина спала на його обличчі.