RU  UA

Зникнення 2-річного Богдана під Києвом: поліція зробила важливу заяву

На Київщині зі свого подвір'я загадково зник дворічний хлопчик. До пошуків малого Богдана Уніченка залучили всі служби поліції Київської області, Нацгвардію, ДСНС та кінологів, проте поліція просить про допомогу і громадян.

Подробиці - у сюжеті Апостроф Newsо 12:00 на АпострофTV.

Мати помітила, що син зник учора о 16 годині, утім до правоохоронців звернулася лише через п'ять годин. Поліція вже перевірила закинуті будівлі та колодязі. До пошуків Богдана підключились волонтери.

Дворічний хлопчик зі світло-русявим волоссям у день зникнення був одягнений у синю шапку з білими смужками, блакитну куртку та коричневі штани.

"Всю ніч тривали пошуки. Наразі пошуки продовжуються. Залучена аеророзвідка, і коло пошуків розширене до найближчих сіл. Здійснено подвірний обхід у тому селі, де зник хлопчик, а наразі перевіряються найближчі села. Якщо ви знаєте будь-яку інформацію щодо хлопчика чи щодо місця, де він, можливо, перебуває, звертайтеся на лінію поліції 102 або до Вишгородського районного управління поліції", - наголосила старший інспектор відділу комунікацій ГУНП в Київській області Марія Дідковська-Бідюк.