RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Зі шкільного випускного - до лікарні: у Вінниці два десятки людей отруїлися в ресторані

У Вінниці за кілька днів майже 20 чоловік потрапили до лікарні з отруєнням. Всі інциденти сталися в період з 3 по 5 липня. У ці дні в міських закладах громадського харчування проводилися святкування випускників місцевих шкіл.

Про це повідомили в Державній службі надзвичайних ситуацій.

Так, за інформацією одного з місцевих ЗМІ, в одному із закладів вісім випускників святкували закінчення школи з батьками і класним керівником.

Також у закладі були присутні ще дві компанії, які вирішили відзначити річницю випуску зі школи.

У ЗМІ повідомляється, що на даний момент в лікарні знаходяться 13 осіб. З них троє - 17-річні підлітки, які щойно закінчили школу. Також разом з ними в лікарні опинилася одна маленька дитина.

У всіх пацієнтів один і той же діагноз - гострий ентероколіт.

У дитячій лікарні стверджують, що зараз стан пацієнтів середній. Їм нічого не загрожує, однак про виписку говорити ще рано.

Після отруєння співробітники Держспоживсслужби змусили власників закладу закрити його на 10 днів до з'ясування причини. Оскільки отруєння відбувалося протягом декількох днів, постраждали люди відразу з декількох компаній.

Повідомляється, що всі ці компанії молодих людей об'єднує одне - вони замовляли фірмовий салат закладу з куркою і майонезом.

Раніше ми також повідомляли про те, як медики назвали причину масового отруєння в ресторанах Харкова.

Нагадаємо, що минулого місяця відбулося масове отруєння в Харкові.