RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Новий глава МВС зробив першу заяву щодо розслідування вбивства Шеремета

Глава МВС Денис Монастирський у вівторок, 20 липня, вперше висловився на своїй посаді щодо розслідування резонансного вбивства в Києві журналіста Павла Шеремета.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Моя позиція щодо розслідування справи Павла Шеремета щира та відкрита. Я вже озвучував її з високої трибуни українського Парламенту. Зараз справа по звинуваченню трьох підозрюваних знаходиться на розгляді в суді. Відтак рідні, близькі, українське суспільство – всі ми маємо дочекатися рішення суду, який встановить істину у цій справі", - написав міністр.

Він зазначив, що саме від двох суддів і трьох присяжних, відібраних стороною обвинувачення і стороною захисту, залежить доля трьох підозрюваних у загибелі журналіста.

"Тільки після оголошення вироку суду можна буде робити висновки щодо якості та професіоналізму слідства", - додав Монастирський.

Як повідомляв "Апостроф", фігурант "справи Шеремета" Андрій Антоненко розповів, що слідчі робили "махінації" під час спілкування з ним. Крім цього, на нього чинився моральний тиск.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Рука Москви на білоруському сліді: кому вигідний новий поворот в "справі Шеремета".