RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Кривому Розі затримали психа, підозрюваного у вбивстві медика: фото

Сьогодні вранці, 20 липня, поліція Кривого Рогу затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 54-річного медбрата.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Кривого Рогу.

Варто нагадати, що злочин мав місце 18 липня. Тоді, о 07:00, в поліцію надійшло повідомлення про те, що 21-річний пацієнт психіатричної лікарні вбив медбрата та зник в невідомому напрямку.

За інформацією правоохоронців, зловмисник ховався протягом двох діб в різних місцях. Останнім його притулком на волі став будинок в селищі Зелене, що в Інгулецькому районі Криворізької області. Це приблизно в 50 км від місця скоєння злочину.

Чоловіка доставили в поліцейську дільницю для з'ясування всіх обставин вбивства. Зараз правоохоронці вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Вони наполягають на тому, щоб в якості такого вибрали утримання під вартою.

При пошуках злочинця було задіяно весь особовий склад міської та районної поліції. У тому числі і підрозділи кінологів. Після детального вивчення місця злочину та прилеглих територій, правоохоронці відпрацювали всі можливі шляхи відходу зловмисника. Завдяки активному сприянню місцевих жителів підозрюваного вдалося розшукати та затримати.

Раніше ми також повідомляли, що з'явилося відео і нові деталі про "Стрийського стрілка". Виявилося, що зловмисник вбивав людей заради задоволення, без будь-яких мотивів.