RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Рівному шахрайка масово "розводить" таксистів і навіть встигла пограбувати АЗС: фото і відео

Поліція вручила повістку на допит жінці, яка обманювала таксистів на гроші, а також обікрала АЗС. Правоохоронці просять усіх ошуканих цією шахрайкою звертатися до них.

Про це повідомляє ТСН 24 липня.

За словами постраждалих водіїв, жінка наїжджає на таксі на кількасот гривень і позичає у водіїв гроші на "ліки дитині". А згодом безслідно зникає. Поліція повідомляє про з десяток подібних заяв, але жертв може бути набагато більше.

Так, першим до поліцейського відділу звернувся таксист, у якого вона накрала близько на 5 600 грн.

"Взяла в нього грошові кошти в розмірі близько 600 гривень. Крім цього, в нього зникли з бардачка близько 5 тисяч гривень", - заявив керівник слідчого відділення Рівненського районного управління поліції Вадим Артюхович.

Шахрайка позичала у чоловіків гроші під різним приводом: то для дитини, то для матері. Вона залишала у машині речі, як задаток, а потім з грошима тікала. Водії ж вважали, що вона пішла за коштами, щоб віддати борг.

"Мобільний телефон, сережки, як гарантія того, що вона повернеться. Мобільний телефон міг бути не працюючий, а золоті прикраси – дешева біжутерія", - додав керівник.

Аферистка з селища міського типу Квасилів Рівненської області. Зі слів сусідів, її звати Оксана, має двох дітей, заміжня, часто свариться вдома.

"Що мене, можливо, купило - що молода жінка до 30 років з дитиною. Я навіть не міг би подумати, що там могла бути якась афера", - сказав один з потерпілих від неї таксист Петро.

Ще один ошуканий водій Олег сказав, що після цього втратив віру в людей. Вона наїздила з Олегом на 400 гривень, а потім попросила зупинитись на заправці за продуктами і алкоголем. Шахрайка торопила його, що до алкогольні напої тільки до 22 години продаються, казала "кілька хвилин тільки лишилось". Він позичив 200 гривень, які Оксана обіцяла, що по приїзді чоловік розрахується. Але вона щезла одразу як приїхали до нібито її будинку та вимкнула телефон. Потерпілий повернувся на АЗС, щоб зробити фото шахрайки з камер спостереження та виявилося, що вона пограбувала в цей час заправку.

Фото: facebook.com/vika.shynkarenko

Фото: facebook.com/vika.shynkarenko

Фото: facebook.com/vika.shynkarenko

Нагадаємо, в Україні шахраї придумали новий спосіб виманити гроші у водіїв - крадуть квитанції про штрафи і вимагають за них винагороду.