RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Луганській області замінували машину СБУ: чи є загроза мирним жителям

У Луганській області замінували службовий автомобіль СБУ. Правоохоронці працюють на місці інциденту.

Про це повідомила прес-служба поліції Луганській області в соціальній мережі Facebook.

Інцидент трапився сьогодні, 29 липня, о 14:22. Черговий 3 управління ГУ СБ України в Донецькій і Луганській областях повідомив про те, що під одним із службових автомобілів був виявлений невідомий предмет, з якого стирчало декілька дротів різних кольорів. Цей предмет дуже схожий на вибуховий пристрій.

На місце відразу ж вирушили експерти вибухотехніки та кінологи. Вони евакуювали людей з небезпечної зони і оточили периметр навколо замінованого автомобіля.

Предмет, схожий на вибухівку, був помічений під час обов'язкової перевірки автомобіля, коли той заїхав територію управління СБУ. Він був прикріплений до днища транспортного засобу.

Речник СБУ Артем Дехтяренко вже підтвердив правдивість цієї інформації:

"Інформація про мінування автомобіля співробітника СБУ в Луганській області відповідає дійсності. Зараз тривають оперативно-слідчі дії. Додаткову інформацію повідомимо пізніше", - повідомив Дехтяренко.

За інформацією поліції, зараз загроза для життів людей повністю усунена.

Також у мідіапросторі з'явилася інформація про те, на кого, ймовірно, було скоєно замах. Так, за попередніми даними, в автомобілі знаходився заступник начальника управління СБУ в Луганській області. Після його прибуття під автомобілем, в якому він прибув, знайшли сумку з імовірним вибуховим пристроєм.

Однак варто врахувати, що зараз ще не підтверджено, що в цій сумці дійсно була вибухівка. Точну відповідь на це питання дасть подальша експертиза.

Раніше ми також повідомляли про те, що в Україні викрили мережу агентів ФСБ, організовану екс-співробітником СБУ.