RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Черкасах байкери по-звірячому побили хлопця з дівчиною і розгромили авто: фото і відео

У суботу, 31 липня, в Черкасах одеські байкери не поділили дорогу з молодою парою і за це побили їх та машину. У обох постраждалих струс, а також численні травми.

Про це повідомляє Telegram-канал "Х***ая Одеса".

За словами постраждалої дівчини, вона з хлопцем їхали по вулиці Смілянській, де стояла колона байкерів. Пара перебудувалися перед ними за правилами дорожнього руху. Їм це не сподобалося і почали зганяти пару, вигукуючи мати, водночас били машину ногами і ланцюгами, а також плювали на неї.

Зі слів дівчини, вони почали тікати від байкерів, використовуючи газовий балончик, коли агресивна група людей затискали їх з усіх боків.

"Ми відірвалися, викликали поліцію і як тільки зібралися писати протокол, байкери почали їхати в бік Соснівки, побачили нас, показали пальцем і швидко налетіли. Вони зараз намагаються всіляко перекрутити історію бо їм світить "уголовка" за трьома статтями. У нас струс у обох, у хлопця набагато гірше ніж у мене, все болить, ребра, нирки хапає", - повідомила вона.

Раніше "Апостроф" писав, 27 липня в Миколаєві відбулася масова бійка зі стріляниною. Учасниками конфлікту виявилися підлітки від 14 до 16 років.