RU  UA

З Нацгвардією і вертольотом: що зараз відбувається в лісі під Києвом, де розстріляли авто Шефіра

Правоохоронці і досі перебувають на місці, де обстріляли авто першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра. У лісосмузі в 10 кілометрах від Лісників під Києвом працюють декілька спецпідрозділів Національної гвардії.

Про це в ефірі Апостроф News розповів кореспондент Апостроф TV Андрій Штангрет.

Представники Національної гвардії будуть оглядати периметр лісу, аби знайти якісь можливі докази. Спецпідрозділи розділяться на декілька пошукових груп. У кожній з них працюватиме один криміналіст, аби оперативно все документувати.

Бійці Національної гвардії вирушили на пошуки при повному спорядженні. У кожного з них є автомат, оскільки і досі невідомо, де знаходяться нападники.

Криміналісти працюють на місці інциденту вже кілька годин поспіль. Їм вдалося знайти гільзи. Кожен речовий доказ позначений табличкою, і вони розкидані по всій території. Наразі триває слідчо-пошукова операція.

Крім того, у Київській області введено план-перехоплення "Сирена". Буквально кожні 5-10 хвилин у небі над лісом пролітає гелікоптер. Імовірно, що він теж займається пошуком, але підтвердження цієї інформації немає.

Наразі тривають пошуки нападників.