RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Вбивство копа в Чернігові: з'явилося нове відео і розповідь одного з підозрюваних

У медіа з'явилися коментар одного з фігурантів вбивства поліцейського Артура Єрохіна в Чернігові, а також ще одне відео з місця події, яке було зафільмоване вуличними камерами відеоспостереження біля супермаркету "АТБ".

Про це повідомив портал "ЧЕline".

Зокрема один з підозрюваних - 17-річний Дмитро Тунік - стверджує, що він не брав участі у побитті копів. За його словами, він був усього лише свідком. Така заява прозвучала з його вуст в ході судового засідання в Деснянському суді Чернігова, на якому вирішувалося питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Тунік стверджує, що він не бачив початку конфлікту, так як в цей момент він пішов до вбиральні за магазином. В цей же час його троюрідний брат Дмитро пішов в магазин, щоб купити води.

"Коли я вже повертався, вибігає подруга Ярослава і каже, що брата б'ють. Я побіг і побачив, що у нього синяк, гематома", - стверджує підозрюваний.

При цьому причину конфлікту брат йому пояснювати не став.

За словами Дмитра, він не брав участі у побитті. Нібито тільки один раз штовхнув Артура Єрохіна, щоб той перестав нападати на його брата Ярослава.

Били його, за словами підозрюваного, інші фігуранти.

"Ілля завдав більше ударів. Бив в голову 7 разів, це те, що я бачив. Я був так само свідок, як і інші люди, які були поруч. Тоді їх слід так само судити за те, що вони не надавали допомогу" , - сказав Дмитро Тунік.

У той же час підозрюваний запевняє, що ніхто з них не хотів, щоб бійка призвела до настільки фатальних наслідків. За його словами, вони покинули місце злочину і не викликали лікарів, так як були впевнені, що побиті ними чоловіки живі.

"Був упевнений, що обидва живі, ми це перевірили. Ми ніяк не хотіли смерті, взагалі", - стверджує Дмитро.

У той же час прокурор Ігор Савицький стверджує, що під час затримання у підозрюваного Дмитра Туніка вилучили куртку зі слідами крові. Також про його безпосередню участь в бійці повідомив один зі свідків.

У Мережі опублікували ще одне відео з місця події. Ролик з'явився на сторінці спільноти "Улюблений Чернігів".

"Нам прислали ще одне відео, яке стосується інциденту з поліцейським. Людина в сірій кофті - це, ймовірно, поліцейський, котрий загинув від тілесних ушкоджень. За хронологією нам поки невідомо, це було до того, як побили людину в АТБ, або після", - сказано в описі.

Нагадаємо, що початок бійки, в ході якої був убитий чернігівський поліцейський, потрапив на відео.