RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Харківська "міска" нахабно порушила ПДР і похвалилася у соцмережах: відео

Українська модель, фіналістка конкурсу краси "Міс Україна-2021" Юлія Андрієнко стала героїнею скандалу - вона опублікувала відео з Харкова, як проїхала авто по трамвайних коліях, порушивши правила дорожнього руху.

Про це повідомляє "Апостроф".

Спочатку дівчина опублікувала відео в stories на своїй сторінці в Instagram - на кадрах видно, як дівчина керує позашляховиком і об'їжджає затор через трамвайні колії. Цей ролик вона супроводжувала емодзі обличчя, яке сміється.

"Говорила, що мені не можна високу машину, інакше я нахабнітиму? Я не помилялася", - зі сміхом звучить голос за кадром.

І хоча stories на її сторінці вже недоступна, відео вдалося зберегти, а обурені громадяни залишають під іншими дописами на її сторінці негативні відгуки.

Тим часом, на сторінці "Міс Україна" в Instagram зазначено, що дівчині 25 років, вона є кандидатом у майстри спорту з художньої гімнастики. Зазначається, що вона закінчила два економічні виші, займається моделінгом і організацією зйомок, а нещодавно і зовсім створила свій бренд головних уборів.

Фото: instagram.com/yulia_egozaa/

Фото: instagram.com/yulia_egozaa/

Раніше ми повідомляли, що в Борисполі під Києвом патрульні спіймали водія, який випив у 10 разів більше, ніж дозволяє закон.