RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Під Києвом під час пожежі загинула маленька дитина: подробиці трагедії та фото

На Київщині у пожежі загинув однорічний малюк, поки його вісімнадцятирічна мати, залишивши трьох дітей самих вийшла до вбиральні.

Про це повідомляє Національна поліція.

Подія трапилася у четвер, 20 січня у селі Бузова, що на Київщині. Увечері до поліції надійшло повідомлення, що по вулиці Дзвонова горить приміщення. Оперативники, працівники ДСНС та медики одразу вирушили на місце події.

Правоохоронці встановили, що вісімнадцятирічна багатодітна мати винаймала житло у банному приміщенні. Близько 18 години вона вийшла до вбиральні, залишивши трьох малолітніх дітей удома і через кілька хвилин побачила задимлення. За попередньою інформацією загоряння відбулося унаслідок самовільного займання пічки, якою здійснювалося опалення приміщення.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло однорічної дитини, інші двоє дітей вціліли.

Правоохоронці затримали багатодітну матір відповідно до ст. 208 КПК України. Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили матері про підозру за ч.3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Жінці загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. Наразі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми писали, що під Вінницею живцем згоріла дитина.