RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Кременчуці при страшній пожежі у квартирі загинули троє людей: фото

У п'ятницю ввечері, 21 січня, у Кременчуці сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Співробітники ДСНС евакували 30 людей, чотирьох врятували, серед них було двоє дітей, ще трьох мешканців виявили мертвими.

Про це пише ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Подія відбулася на вулиці Чумацький шлях о 19:50. Горіла квартира на четвертому поверсі у дев’ятиповерхівці. Було сильне задимлення.

Рятувальники виявили після ліквідації займання тіло 67-річної власниці помешкання. Ще тіло 52-річного чоловіка та 45-річної жінки знайшли на останньому поверсі. Вони були без ознак горіння, тому медики СМЕ 4-ї міської лікарні наразі встановлюють причину їхньої смерті.

Фото: pl.dsns.gov.ua

Крім того, вогонь знищив домашнє майно, меблі, вікна, вхідні двері квартири, де сталася пожежа, а також сусідньої квартири, вхідні двері тамбуру двох квартир, електролічильники чотирьох квартир, дроти кабельного телебачення та інтернету з четвертого по сьомий поверх, пошкодив двері ліфтової шахти на четвертому поверсі, облицювання стін та стелі квартири,а також стін під’їзду.

Незважаючи на це, рятувальники зняли за допомогою автодрабини двох дорослих та двох дітей. Мешканців будинку було евакуйовано.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини та причини пожежі.

Фото: pl.dsns.gov.ua

Раніше "Апостроф" повідомляв, на Київщині у пожежі загинув однорічний малюк, поки його вісімнадцятирічна мати, залишивши трьох дітей самих вийшла до вбиральні.