RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Дніпровський стрілок у деталях розповів про вбивство п'яти людей, відео

Дніпровський стрілець, від стрілянини якого на території заводу "Південмаш" загинули п'ятеро людей, дав свідчення і детально розповів про те, що сталося.

Відео опублікував “Дніпро оперативний”.

Після затримання Артемій Рябчук розповів, що вночі він взяв автомат, зарядив магазин та вистрілив у двох людей. Після цього він побачив, що жінка-оператор із кимось зв'язується, мабуть, щоб повідомити про стрілянину, тому довелося вистрілити в неї.

Далі стрілець ходив дворами, шукаючи, де б сховатися, після чого вийшов на трасу, спіймав попутку, і жінка-водій підвезла його на лівий берег. Там він знайшов покинуту будівлю і сховав близько 10 магазинів від автомата. За кілька годин військовослужбовець попросив у перехожої жінки телефон, зателефонував до поліції і добровільно здався.

Водночас, народний депутат Юлія Яцик висловила свої співчуття сім'ям загиблих та розкрила можливі мотиви злочину, зазначивши, що хлопець міг помститися за образи.

"Попередня інформація щодо нацгвардійця. Два місяці тому він попередив бійку між солдатами. Повідомив керівництво. Останні не вжили жодних заходів, визнали його "стукачем" і почали знущатися. Він спеціально чекав 2 місяці, щоб отримати автомат і помститися. Про скоєне не шкодує", - написала вона у соцмережі.

Раніше ми писали, що з'явилися подробиці про сім'ю дніпровського стрілка.