RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Обстановка підвела? У Кривому Розі хотіли зґвалтувати продавщицю відділу нижньої білизни

У Кривому Розі чоловік намагався зґвалтувати продавчиню спідньої білизни. Жінці вдалось налякати кривдника камерами спостереження та залишитись неушкодженою.

Про інцидент повідомляє місцеве інтернет-видання "Перший Міський".

24 січня невідомий чоловік зайшов до магазину спідньої білизни, що знаходиться на вулиці Миколаївській у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. Він сказав, що хоче придбати щось для себе. Продавчиня почала показувати асортимент товару чоловіку, а той скористався відсутністю інших клієнтів у магазині та почав стягувати з жінки одяг.

За словами жінки, кривдник наказав їй мовчати, тяг за руки в інше приміщення магазину та хапав за шию. Однак, вона не розгубилася й намагалася відбиватися. Нападник залишив магазин втечею лише після того, як продавчиня пригрозила кривднику камерами спостереження, котрі все фіксували.

Постраждала одразу повідомила про злочин у поліцію та своєму керівництву. Разом з поліцією вона проїхалась вулицями, проте зловмисника не вдалося виявити.

Кривднику за ст. 154 Кримінального кодексу України "Сексуальне насильство" може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років.

Раніше "Апостроф" писав про те, що в Кривому Розі школярі побили та зґвалтували 48-річну жінку.