RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Полтаві влаштували смертельну різанину в ТРЦ: фото та всі подробиці

У полтавському ТРЦ "Мир" сталася різанина, внаслідок якої один чоловік загинув.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції регіону.

За даними правоохоронців, трагедія сталася на проспекті Миру у Полтаві. Силовики отримали повідомлення про те, що у міському ТРЦ "Мир" чоловік отримав ножові поранення.

Прибувши на місце НП правоохоронці встановили, що відвідувач центру 1959 року народження під час конфлікту дістав ніж та влаштував різанину. Унаслідок ушкоджень один з постраждалих помер, ще один чоловік дістав поранення та був госпіталізований.

Наразі вирішується питання про затримання підозрюваного, висунунення йому підозри та обрання запобіжного заходу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство), ч.1 та ч.3 статті 115 (Замах на умисне вбивство).

Увага, жорстокі кадри! Не рекомендується до перегляду особам молодше 18 років, жінкам та людям зі слабою психікою!

Як повідомляє Telegram-канал "Фонтан за мільйон", учасники конфлікту у ТРЦ "Мир" були знайомі. Зазначається, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої, а один із товаришів пішов у "Сільпо", де купив ніж, після чого накинувся на чоловіків. Однак поліція не підтверджує версію про те, що нападник та жертви були знайомі.

"Два чоловіки стояли й розмовляли у ТРЦ "Мир". До них підійшов 63-річний дід і вдарив одного ножем в груди. А потім намагався зарізати його товариша, але той зміг захиститися. Чоловік, який отримав поранення в груди стік кров'ю та загинув на місці", - повідомив Telegram-канал ще одну версію трагедії у полтавському ТРЦ.

Раніше ми розповідали, що у Києві чоловік влаштував вдома різанину та вистрибнув у вікно.