RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

В Одесі скандал через відмову обслуговувати дівчину з ДЦП: фото та відео

В одному із торгових центрів Одеси продавець відмовилася обслуговувати дівчину із ДЦП. Охоронець вивів її на вулицю та порадив прийти з батьками.

Про це розповідає "ТСН".

На вулиці дівчина запитала охоронця, на якій підставі їй відмовили в обслуговуванні та зняла його відповідь на відео. За її словами, вона хотіла купити гаманець. Як розповіла продавчиня ювелірного магазину, колега "виявилася не готова" до спілкування з особливим покупцем і почала ображати дівчину.

За даними "Радіо Трек" постраждала дівчина - відома модель Христина Ромайська, яка працювала з Андре Таном та Gucci.

Як розповіла її мати, такий інцидент із її 20-річною донькою стався вперше, хоча вона вже два роки самостійно відвідує цей торговий центр і раніше проблем не виникало.

Адміністрація ТЦ вибачилася перед дівчиною, компанія, що охороняє заклад також винесла догану своєму працівникові. Мати Христини не збирається звертатися до поліції, але чекає на вибачення від самої продавчині, яка образила її доньку.

Як розповідав "Апостроф", у Києві охорона торговельного центру запідозрила, що 67-річна жінка вкрала вішалку та змусила її роздягнутися. Від пережитого стресу у пенсіонерки стався інфаркт.