RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У справі ДТП з кортежем Ярославського відкрилися моторошні подробиці

З'явилися нові подробиці резонансної ДТП за участю автомобіля з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. У ЗМІ повідомляють, що жертву цієї аварії переїхали двічі.

Про це повідомило видання "Українська правда", посилаючись на своїх співрозмовників із правоохоронних органів.

За словами журналістів "УП", їхнє джерело стверджує, що загиблий був травмований автомобілем двічі. Його переїхала і перша, і друга машина з кортежу Ярославського.

Інше джерело зазначає, що відеокамери на трасі "Київ-Харків-Довжанський" зафіксували проїзд двох автомобілів "Mercedes Benz 63 AMG" з подібними номерами - "АХ0018ХО" та "АХ0018МС" - до та після ДТП.

Крім цього джерело видання стверджує, що Ярославський був присутній на місці аварії. Проте наразі невідомо, чи був він за кермом автомобіля. На це питання мають відповісти за допомогою експертиз, які призначили правоохоронці .

Відразу два джерела "УП" стверджують, що чоловік, який вранці здався поліції, на момент скоєння ДТП знаходився в іншому місці.

Крім цього, один із журналістів УП стверджує, що його співрозмовник увечері 9 лютого спілкувався з Ярославським по телефону. Ця розмова відбулася за кілька годин до аварії та в голосі Ярославського були явні ознаки алкогольного сп'яніння.

За фактом ДТП розслідують кримінальне провадження за двома статтями – "Порушення правил безпеки дорожнього руху" та "Залишення в небезпеці". Ніхто з учасників цієї події не намагався допомогти потерпілому.

Раніше ми також повідомляли про те, що через фальшування у справі про ДТП з автомобілем з кортежу Ярославського почали звільняти.