RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Бойовики під Луганськом обстріляли позиції "білих касок": опубліковано відео

Російсько-окупаційні війська під час обстрілу знищили український автомобіль Зіл-131, який належав "білим шоломам".

Про це у своєму Facebook повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

Інцидент стався на мосту КПВВ "Щастя".

"Горить український Зіл-131 "білих шоломів", спостерігачів СГ Спільного центру з контролю та координації "Щастя". Знаходився на мосту КПВВ, знищений у результаті обстрілу бойовиків", - йдеться у повідомленні.


Інформацію про знищення українського військового автомобіля, який належав "білим шоломам", також підтвердив прес-центр штабу ООС.

За словами військовослужбовців, окупаційні війська вели обстріл Щастя з населеного пункту Весела Гора, під час якого бойовики використовували цілий арсенал озброєння: міномет калібру 120 мм, станковий протитанковий гранатомет СПГ-9 (6 пострілів), станковий автоматичний гранатомет АГС-17 (30 пострілів) та великокаліберний кулемет (10 черг).

"Внаслідок цього обстрілу було знищено автомобіль марки ЗіЛ-131 української сторони спільного центру координації та контролю припинення вогню", - додали у прес-центрі штабу ООС.

У соціальних мережах також опублікували світлину, на якій можна побачити український Зіл-131 "білих шоломів" до ворожого обстрілу.

Раніше ми розповідали, що 20 лютого російські окупанти вели вогонь по прифронтовій Мар’їнці, внаслідок чого постраждали житлові будинки та школа-інтернат.