RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Пожежа на Луганській ТЕС: вогонь активно розповсюджується, відео з місця

У понеділок, 21 лютого бойовики обстріляли із 82 та 120 мм мінометів Луганську теплоелектростанцію, через що вона перестала працювати. Пізніше, унаслідок наступного влучення, спалахнула пожежа, яка охопила перший і другий трансформатор. Наразі вогонь перекинувся на третій пристрій.

Про це повідомляє ДСНС України у Telegram-каналі.

“Станом на 14:30 на території ТЕС у м. Щастя спостерігається горіння 3 трансформаторів (в кожному по 40 т масла), при подальшому розливі горючого масла існує загроза розповсюдження пожежі на другу чергу (ще 3 трансформатора)”, - йдеться у повідомленні.

Особовий склад та техніка ДСНС в повній готовності знаходяться на безпечній відстані, проте вони не мають змоги загасити пожежу, оскільки обстріли не припиняються і виконання професійних обов'язків ставить загрозу їх життю.

Нагадаємо, у вівторок, 22 лютого о 12:34 внаслідок обстрілів з тимчасово непідконтрольної території, сталося влучення снаряду в трансформатор на території ТЕС з подальшим загоранням, розливом мастила та перекиданням вогню на сусідній трансформатор. Гасити пожежу трансформаторів виїхали 12 одиниць техніки.