RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

За голову Кадирова в Україні пообіцяли солідну винагороду

В Україні за голову керівника російського регіону Чечні Рамзана Кадирова пообіцяли солідну винагороду. Днями росЗМІ заявили, що він прибув у Київ.

З такою пропозицією виступив український політик, народний депутат восьмого скликання Євген Рибчинський.

Він заявив, що українські військові та бійці територіальної оборони мають знищити Кадирова, якщо він дійсно перебуває в Україні. За це нардеп обіцяє будинок із 40 сотками у Київській області.

"Якщо Кадиров дійсно під Києвом, то кожен боєць ЗСУ і Тероборони має поставити собі за мету знищення цієї ганьби чеченського народу і приспішника Huila. Обіцяю за голову Кадирова - будинок з 40 сотками під Києвом! А від керівництва країни, думаю, не заржавіє", - зазначив політик.

14 березня російські ЗМІ із посиланням на Telegram Кадирова заявили, що він був у Гостомелі біля Києва та може дістатися столиці. Однак, офіційно інформація не підтверджена. Також є дані, що його днями бачили у Грозному.

Повідомлялося і про участь чеченських військових у вторгненні РФ в Україну. 28 лютого у телеграм-каналі Кадиров визнав загибель двох військових із Чечні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Сирії та Лівії відкрилися 14 російських центрів вербування найманців для війни в Україні.