RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Ми уїб***мо всіх ваших дітей: у Москві полковник влаштував бійку через Україну, відео

У Москві полковник російської поліції накинувся на відвідувачів ресторану через війну Росії проти України.

Відео опублікував Telegram-канал Baza.

Інцидент стався в одному з ресторанів Москви – співробітниця прокуратури Марія Семененко разом зі своїм чоловіком відпочивала у ресторані "Ля Провінція". Там же виявилася і людина, яка на кадрах представилася полковником поліції.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлювався на адресу пари та обізвав жінку "старою шкапою".

"Ви хо@ол чи росіянин? Ми уї**мо всіх ваших дітей!", - заявив у п'яному стані хуліган. Очевидно, він запідозрив пару в симпатії до України: цікавий той факт, що прізвище у жінки-прокурора справді українське.


Почувши, де і ким працює хуліган, суддя сказала: "Ось це круто! Ти зараз собі вирок підписав!". Тим не менш, п'яного полковника це не зупинило - перепалка переросла у бійку, в яку були змушені втрутитися охоронці.

Пізніше стало відомо ім'я та посаду – ним виявився заступник начальника відділу економічної безпеки та протидії корупції транспортної поліції Роман Ромашин.

Тим часом, російський опозиціонер Ілля Яшин заявив на своїй сторінці у Facebook, що особисто знає суддю Семененка - вона представляла держобвинувачення у справі про вбивство Бориса Нємцова і викликала Яшина на суд як свідок.

Раніше ми повідомляли, що Путінський високопосадовець Юнус Бек-Євкуров прийшов підтримати і нагородити поранених на території України російських військових, і побажав одному з них, який втратив ногу, "одужати і стати на ноги".