RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

"Орки" атакують з півночі, сходу та півдня: актуальна карта боїв в Україні на 4 квітня

Станом на 4 квітня російські військові сили зафіксовано на півночі, сході на та півдні України. Найбільш активні бої зосереджені у східній частині країни, а на південній - ворог продовжує завдавати ракетних ударів.

Актуальну інформацію щодо наступу російських військ та бойових дій оприлюднено на карті UkraineInvasionMapBot.

Так, на карті показаний напрямок руху окупантів - із півночі углиб центру, звідки ворог навпаки мав би виводити війська. Раніше в Офісі президента пояснили, що додаткові російські війська введено для прикриття їх виведення.

Також наступ, як і раніше, проводиться зі сходу та півдня у напрямку центру країни. Українські Збройні сили надалі стримують наступ.

Авіаатаки зафіксовано у Хмельницькій (1), Рівненській (1), Івано-Франківській (1), Волинській (3), Львівській (4), Полтавській (1), Сумській (2), Житомирській (2), Чернігівській (3), Харківській (3), Кіровоградській (2), Черкаській (2), Одеській (3), Запорізькій (3) області. Найбільш інтенсивні - у Київській області (8), Донецькій (6), Луганській (5), Вінницькій (5), Дніпропетровській (5).

Нагадаємо, що американський президент Джо Байден вкотре назвав президента РФ Володимира Путіна військовим злочинцем та варваром через події в Україні.