RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ищут ядерные боеголовки? Оккупанты отправили на место гибели "Москвы" необычное судно

У п'ятницю, 22 квітня, на місці затоплення флагмана ЧФ РФ крейсера "Москва" весь день працювали водолази з корабля "Комуна", а ближче до вечора до них приєднався підводний човен.

Політолог Олексій Голобуцький висловив припущення, що водолази шукають тактичні ядерні боєголовки, які могли бути на судні, коли воно пішло на дно.

Навряд чи вони в такому складі зібрались відбирати законний обід в чорноморських крабів. Їх ніколи не цікавили тіла загиблих, то й тепер навряд цікавлять, щоб отак заради того напружуватись.

Підозрюю, що стільки ресурсів залучено, бо з "Москви" посіяли щось дійсно серйозне. Можливо навіть тактичні ядерні боєголовки. І саме їх шукають водолази”, – йдеться у повідомленні.

Також у соцмережах звернули увагу на те, що судну "Комуна", яке використовується для водолазних робіт в районі затоплення Москви, 110 років. Воно було закладено 1912-го. і спущено на воду 1913 року, і, швидше за все, є найстарішим російським кораблем, що діє.

Незвичайне компонування катамарану дозволяє перевозити між корпусами невеликі підводні човни. Однак у міру того, як підводні човни росли в розмірах і з'являлися нові технології, судно застаріло.

Раніше повідомлялося, що на знищеному українською армією російському крейсері "Москва" перебувало близько 510 людей.