RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

"Поклали ногу під колесо та переїхали": рашисти розповіли, як катують полонених українців

Українські спецслужби перехопили чергову телефонну розмову російських окупантів, яка свідчить про те, що росіяни продовжують грубо порушувати міжнародні правила поводження з військовими полоненими.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Катування військових відбувається навіть на території Росії, куди їх вивозять для того, щоб вибити інформацію.

Окупант, який зараз перебуває в Україні, розповідав своїй знайомій-співробітниці спецслужб РФ, як знущалися над українськими бійцями, а ті ніяк нічого не хотіли говорити.

"Двох упіймали. Молодше за нас... Починаємо колоти – ні хр*на. Відвели одного до лісу, другого допитуємо. Стрільнули, ну, типу вбили... Поклали під колесо ногу, проїхали", - йдеться у розмові.

Очевидно, що росіяни здивовані силі духу українців. На що співрозмовниця відповідала, що також "багато чого може розповісти, але не може". Катування полонених називає "прийомом", після якого "ребят отправляют на больничный".

"Дядько твій до нас приїжджає періодично на перший прийом. Каже: не шкодувати! Вони йшли вбивати. Баби приїжджають. Я ось приймала, нігті поламала. А так хлопці їдуть на лікарняні після прийому з поламаними ногами, руками... Ну, весело, там весело" . Є, що розповісти", - додала вона.

Раніше "Апостроф" писав, що в Росії чоловік попросив поради підписників щодо того, як правильно зареєструвати вкрадений "трофей" з України, який пригнав його зять-мародер з війни.