RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

При ракетному ударі по Одесі загинув підліток: фото та всі подробиці

Унаслідок ворожого ракетного обстрілу Одеси 2 травня, у понеділок, загинув 14-річний підліток, який біг оповістити літніх людей про необхідність спуститись в укриття. Також через авіаудар по гуртожитку постраждала 17-річна дівчина, а ще пошкоджено регілійну споруду.

Військова допомога Україні та активізація ДРГ рашистів: онлайн подій війни 3 травня

Про це повідомляють в "Суспільне Одеса" та місцевих телеграм-каналах.

"Внаслідок ракетного удару по житловій будівлі загинув 15-річний хлопець, неповнолітня дівчина потрапила до лікарні. З трьома людьми працюють психологи. Всього в будівлі, в яку влучила ракета, було п'ятеро людей" - повідомила начальниця пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

Батько вбитого хлопчика написав повідомлення про смерть сина, де розповів, як це сталося: він біг сповістити літніх людей про тривогу.

Окрім цього, російські ракети зачепили й релігійну споруду московського патріархату - знесло дах церкви.

Президент України Володимир Зеленський згадав про черговий воєнний злочин російської окупаційної армії у своєму вечірньому відеозверненні, зазначивши, що "російські війська завдали чергового ракетного удару по Одесі" та "зруйнували гуртожиток".

"Убили хлопчика 14 років. Поранили дівчину 17 років, у неї осколкове поранення. Що це взагалі? Навіщо? Чим російській державі загрожували ці діти та гуртожиток? А ось так вони воюють. Ось і все", - сказав він.

Раніше повідомлялось, що внаслідок попереднього обстрілу Одеси загинула тримісячна дитина, її мати та бабуся. Ще кілька людей поранені.