RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Одна куля в голову набагато дешевша: соцмережі відреагували на вирок солдату Шишімарину

У мережах активно обговорюють вирок до довічного ув'язнення російського військовополоненого Вадима Шишимаріна, який 28 лютого цинічно вбив пострілами в голову мирного громадянина Сумської області. На думку інтернет-користувачів утримувати вбивцю занадто дорого - куля в лоб була б дешевшою.

"Апостроф" зібрав реакцію соцмереж.

Думки людей розділилися: одні вважають вирок справедливим, за словами інших, найвищою мірою покарання було б убивство злочинця.

"За наші податки ще цю наволоч годувати. Одна куля в голову набагато дешевша і справедливіша", - пише дівчина в соцмережі, збираючи біля коментаря багато лайків і кілька аналогічних думок нижче.

Інший чоловік зазначає, що вирок є досить справедливим і саме "довічне", а не смерть – найвища міра покарання.

"Нехай тепер до сивини жере хліб України, яку прийшов поневолити. І яка стане вільною. Без імені. Під номером, як річ. До кінця свого нікчемного життя", - пише він.

Деякі висловлюють думку, що один військовослужбовець не повинен віддуватися за всіх і потрібно шукати та судити сотні інших рашистів, які чинили звірства на українських землях. Інші вважають, що засудженого згодом обміняють на українських військовополонених.

Також люди звертають увагу на дитяче обличчя 21-річного Шишимаріна, зазначаючи при цьому, що в нього очі вбивці.

Раніше ми публікували фото звірств, які творили рашисти під Києвом.