RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Місто просто вимерло: жителі Балаклії зірвали святкування "дня Росії"

Рашисти вирішили влаштувати день Росії в окупованій Балаклії, що в Харківській області, проте на "свято" ніхто не прийшов - на відео видно порожні вулиці міста і прапор СРСР, що розвивається, під радянську музику.

Фото опублікували на одній із місцевих Facebook-сторінок.

Так, Балаклією їздила військова техніка з Z-символікою, з колонок якої звучали древні російські пісні. Не посоромилися рашисти і повісити червоний прапор із серпом та молотом.

При цьому, вулиці навколо головної площі міста абсолютно порожні. Знайшлися лише дві перехожі пенсіонерки, котрі трохи потанцювали під "Смуглянку". А також на фотографіях зображено жінку з дитиною на тлі рашистської військової техніки, при цьому на одязі хлопчика – георгіївська стрічка.

Підписники каналу по-різному відреагували на те, що сталося.

Дехто сумує за мирним українським містом Балаклією: "Боляче... моє рідне місто. Нехай наша рідна земля виплюне цю нечисть разом із музикою та прапорами їх нафталіновими".

Інші наголосили на нелюдській жорстокості російських окупантів – навіть спочатку проросійські люди зрозуміли, хто вони такі.

"Просто, ці рашисти самі до себе ще більше ненависті до себе притягнули, після того як почали жахати пацанів, брати їх у полон. Навіть проросійські люди зрозуміли, що це за Нелюди!" , - написала одна із підписниць.

Один із коментаторів поставив головне питання: "Кого ви звільнили, а де люди? Де звільнені?".

При цьому більшість дивувалася убогості мислення росіян.

Вони хочуть ще одну колонію, щоб працювали на Москву, як в СРСР. А то жити добре сподобалося, а ось обслуговувати себе так і не навчилися через недоумство і руко*опість ", - написала місцева мешканка.

Раніше ми писали, що у Балаклії Харківської області окупанти обстріляли евакуаційну колону, яка вивозила людей із зруйнованої лікарні, убито водія.