RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Звільнення все ближче: ЗСУ просунулися до окупованого Херсона

Підрозділи Збройних сил України наблизилися до кордонів Херсона, а лінія фронту на Запорізькому напрямку просунулась на понад 10 кілометрів.

Про це повідомив мер окупованого Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, якщо ситуація на фронті успішно складатиметься для української армії - ЗСУ можуть звільнити Херсон протягом кількох тижнів.

"На сьогоднішній день наші ЗСУ суттєво просунулися і перебувають на кордонах Херсона. Я впевнений, що найближчими тижнями місто буде звільнене нашими героїчними військовими", - продовжив Федоров і додав, що схожа ситуація на фронті зараз відбувається на Мелітопольському напрямку.

Мер окупованого міста стверджує, що збільшення постачання західного озброєння наближає перемогу України у війні проти Росії. Федоров також заявив, що оприлюднює інформацію з фронту для підняття духу громадян, які зараз змушені жити на тимчасово непідконтрольних Києву територіях.

"Вже більш ніж на 10 кілометрів просунулися від Запоріжжя у бік Мелітополя наші ЗСУ. Сподіваюся, найближчим часом його (західного озброєння – ред.) буде достатньо для того, щоб деокупувати наші окуповані міста та врятувати наших мешканців. Віримо у ЗСУ", - підсумував Федоров у відеозверненні

Читайте також матеріал "Апострофа": Нові удари по Харкову та постачання зброї Україні: онлайн подій війни 19 червня