RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

З одного пострілу: ЗСУ знищили розпіарений російський "Панцир" за 15 мільйонів доларів, відео

У мережі з'явилось відео влучного удару з артилерії ЗСУ по російському зенітному комплексу "Панцир-1С" вартістю 15 мільйонів доларів у степах Донбасу.

Відповідне відео опублікував ОК "Північ" на своєму Telegram-каналі.

"Як один влучний удар може позбавити противника техніки вартістю 15 мільйонів доларів? Дуже просто: коли в степах Донбасу українські артилеристи зустрічають такий розпіарений російський зенітний комплекс "Панцир-1С", - йдеться у повідомленні.

Цей самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс ЗС РФ за 15 млн доларів призначений для прикриття цивільних та військових об'єктів від повітряного нападу, а також захисту об'єкту від наземних та надводних загроз. Боєкомплект ЗК складається з 12 ракет 57Е6-Е та 1 400 снарядів.

Ракетами можуть вражати цілі на висоті до 15 км та на відстані до 20 км, а снаряди можуть летіти відстань до 4 км. "Панцир-1С" розгортається до 5 хвилин. Але це не завадило українським артилеристам знищити його.

Раніше ми писали, українські військові досягли значного успіху, використовуючи на полі бою системи залпового вогню HIMARS, передані Сполученими Штатами Америки. За допомогою цієї зброї ЗСУ знищують командні пункти ворога.