RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Під Мелітополем партизани пустили під укіс бронепоїзд окупантів

У той час як ЗСУ знищували російський склад зброї в Мелітополі, місцеві Сили опору обстріляли з гранатомета ворожий бронепоїзд, що перевозив озброєння для російського окупаційного війська.

Про це повідомили в "РІА Мелітополь".

У селищі Якимівка Мелітопольського району Сили опору обстріляли ворожий потяг із гранатомета, у результаті чого він зійшов із рейок та перевернувся. Російські окупанти намагалися запевнити, що вони нібито перевозять продовольство бронепоїздами, однак насправді там була зброя для знищення України та українців, а дорогою назад окупанти навантажують бронепоїзд викраденим українським зерном.

Крім того, російсі окупанти хотіли прикрити бронепотяг "живим щитом" та пустити з Мелітополя пасажирський потяг з українцями, яких хотіли вивезти в Крим, але цього не сталося - Сили опору випередили плани загарбників.

"Наразі окупанти намагаються зробити провокації про те, що був обстріл мирних районів, постраждало мирне населення, зруйновано міську інфраструктуру. Цього не було! ЗСУ роблять все задля того, щоб повернути мирне життя і українську державність в Мелітополь. Все, що можуть зробити окупанти – тікати з нашого міста", - наголосив мер Мелітополя Іван Федоров.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українські партизани в Мелітополі розвісили у місті листівки з погрозами російським окупантам.