RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

На Київщині знайшли нове масове поховання мирних громадян: відео

Працівники поліції виявили масове захоронення в селі Мироцьке Київської області, де знаходилося семеро вбитих мирних українців. Російські окупанти закатували до смерті цивільних.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київської області.

Масове захоронення знайшли в Мироцькому, що належить до Бучанського району. Там виявили тіла сімох людей, серед яких були діти. Після ексгумації тіл експерти з'ясували, що мирних українців російські окупанти вбили пострілом у голову, а потім скинули в яму.

Це черговий воєнний злочин російського окупаційного війська, до розслідування якого повинна долучитися світова спільнота.

"Скільки б не пішло часу і зусиль воєнні злочини окупантів мають бути покарані. Це важливо не лише для України, але і для усієї міжнародної спільноти, так само як і воєнні злочини нацистів у Другій світовій війні. Все це має добре усвідомлювати командування армії РФ", - наголосив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

На місці подій побував журналіст міжнародного телеканалу ALJAZEERA, сюжет нижче.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти облаштували на Київщині катівню, звідки вивозили українців до країни-терориста РФ.