RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

​Оккупанти підло вдарили по Миколаєву: став відомий масштаб руйнувань, фото

В ніч на понеділок, 1 серпня, окупанти в черговий раз піддали Миколаїв масованому обстрілу. Відомо про ураження приватних будинків та подвір’їв, внаслідок чого поранення отримали троє людей.

Про це голова ОВА Віталій Кім пише у своєму Telegram-каналі.

За його словами, внаслідок обстрілу виникла пожежа на території медичного диспансеру. Згорів гуманітарний склад з медичними препаратами та продовольством. Також розбито травмпункт однієї з лікарень, пошкоджено чотири будівлі, медичний автотранспорт, вибито вікна.

Фото: Telegram-канал Олександра Сєнкевича

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич додав, що частково зруйновано сучасний новенький травмпункт.

Фото: Telegram-канал Олександра Сєнкевича

Він розповів, що від ударної хвилі та уламків вікна вилетіли і в сусідніх лікувальних відділеннях. На щастя, персонал та пацієнти не постраждали.

Фото: Telegram-канал Олександра Сєнкевича

"Цей травмпункт ми відкрити наприкінці 2019 року. Його зводили з нуля. Фактично, це була перша будівля лікувального закладу, побудована за останні 20 років у Миколаєві. І це був один із найсучасніших травмпунктів України", - розповів мер.

Раніше "Апостроф" писав, що в ніж на 31 липня окупанти також завдали масованого удару по Миколаєву, загинув Герой України та бізнесмен Олексій Вадатурський з дружиною.