RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Біля штабу Чорноморського флоту у Севастополі пролунав потужний вибух: подробиці, фото та відео

У суботу вранці, 20 серпня, біля штабу Чорноморського флоту РФ прогримів потужний вибух.

Про це повідомляє "Апостроф".

Відомо, що потужний вибух пролунав у непідконтрольному Севастополі Україні.

Голова окупаційної адміністрації міста Михайло Развожаєв стверджує, що у дах штабу Чорноморського флоту врізався безпілотник. За його словами, літальний апарат йшов на низькій висоті і російські військовослужбовці не змогли його збити.

Глава окупаційної адміністрації запевняє, що жертв у результаті прильоту безпілотника та вибуху у штабі Чорноморського флоту РФ немає. На місці НП, за словами Развожаєва, вже працюють екстрені служби.

"Підходи та під'їзди до штабу флоту перекрито. Як бачите, серйозних руйнувань немає", - продовжив "губернатор", публікуючи кадри наслідків інциденту в Севастополі.


"Зберігайте спокій і по можливості найближчої години знаходитесь вдома", - додав керівник окупаційної адміністрації Севастополя.


Згодом у соцмережах опублікували відео, на якому можна побачити проліт невідомого безпілотника в небі над Севастополем. Більше того, на ролику чути автоматну чергу.


Читайте також матеріал "Апострофа": "Масові "бавовни" у Криму та невдала спроба штурму окупантів на Донбасі: онлайн війни 20 серпня