RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Схованки у бавовні не допомогли: ЗСУ на складі у Херсоні знищили 180 окупантів

Збройні Сили України ліквідували понад 180 російських окупантів у Херсоні на бавовняному комбінаті, де вороже військо розміщувало свій особовий склад та військову техніку. Також українські військові завдали ударів по розташуванню ворога на Запоріжжі.

Стрілянина у Херсоні і втрати ворога під Харковом: онлайн війни 18 вересня

Про це повідомили в СтратКом ЗСУ.

У результаті успішних дій Сил Оборони України на складі №2 ТОВ "Алкоресурс" на території Херсонського бавовняного комбінату, де російське окупаційне військо розміщувало своїх військових та техніку, пролунали чотири потужні вибухи.

Станом на зараз відомо про знищення близько 180 окупантів - мертвих ворогів вивозили звідти трьома рефрижераторами. При цьому ще кілька десятків російських окупантів доставили до медичних закладів Херсону в критичному стані.

Варто зауважити, що російські окупанти розміщують свої військові бази на цивільних об'єктах, таких як бавовняний комбінат, і цим самим порушують норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Крім того, ЗСУ завдали ударів по місцям розташування окупантів в Запорізькій області. Зокрема, у районі населених пунктів Кам’янка, Гуляйполе, Пологи та Кінські Роздори після удару зафіксовано до 80 поранених окупантів, а також там знищено до 5 одиниць військової техніки.

У районі Василівки нараховується до 15 загиблих "кадирівців", які днями прибули в населений пункт для проведення "фільтрації" серед мирних українців.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські окупанти лютують на Херсонщині й змушують українців будувати оборонні позиції.