RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Мелітополі пролунав потужний вибух: фото, відео та всі подробиці

Увечері в неділю, 18 вересня, у центрі тимчасово окупованого Мелітополя було чути гучний вибух. За попередніми даними, підірвали машину колаборанта-поліцейського Дениса Стефанкова.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

За його даними, потужний вибух пролунав у центрі міста – в одному із дворів на вулиці Ярослава Мудрого. Спрацювала вибухівка у машині колаборанта Стефанкова Дениса Михайловича, 18.10.1985 року народження. Він працював "начальником ГБР народної міліції".

Як припускає Федоров, це міг бути результат зачистки ФСБ.

"За попередніми даними, у ході "розбірок" вони хотіли усунути одного з колаборантів-поліцейських - так званого "начальника ГБР народної міліції", - зазначив він.

Як дізнався від своїх джерел Telegram-канал "Риа-Мелитополь", Стефанков "очолював" відділ швидкого реагування і був старшим за допитами полонених.

"Денис Стефанков є одним із 118 зрадників-поліцейських, щодо яких ми готували арешт на все належне їм нерухоме і рухоме майно", - заявив мер Мелітополя.

Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Фото: t.me/riamelitopol

Раніше ми писали, що у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області, де раніше підірвали автомобіль з так званим "комендантом" міста, ліквідували двох колаборантів.

Нагадаємо, експерт Defense Express Іван Киричевський вважає, що звільнивши Мелітополь, ЗСУ зможе заблокувати єдиний залізничний вузол, який залишився у російських окупантів в Україні – вони втратять можливість отримувати військову техніку цим шляхом і в тому районі опиняться в ізоляції.