RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

Ворог зранку вдарив по Харкову та Запоріжжю, є постраждалі: фото та відео

У п'ятницю, 21 жовтня російські окупанти вчергове обстріляли Харківщину та Запоріжжя – постраждали житлові будинки та інфраструктура міста, є поранені.

Про це написали голова Харківської та Запорізької ОДА Олег Синєгубов та Олександр Старух у Telegram-каналах.

Так, внаслідок ракетного обстрілу Харкова близько 8-ї ранку відбулася руйнація промислової інфраструктури у Київському районі міста. За попередньою інформацією, близько шести людей зазнали поранення, на місцях працюють усі профільні служби.

Читайте також: Жодного вцілілого будинку і майже немає людей: страшні фото Північної Салтівки у Харкові

За словами харківського міського голови Ігоря Терехова, "прилетіло" до одного з підприємств Харкова.

"Попередньо влучання до адміністративно-виробничої будівлі, розташованої на території. Є руйнування. Їх ступінь і чи постраждалі в результаті ворожого обстрілу встановлює ДСНС", - написав він.

У той же час, близько 8:30 ворог атакував обласний центр Запоріжжя.

"Увага! Ворог атакує ракетами обласний центр. Перебувайте в укриттях! Дотримуйтесь правил безпеки. Внаслідок ворожої атаки на теріторії міста можуть залишитися уламки ракет. Не чіпайте, не підходьте близько, не фотографуйте. Ці частини боєприпасів вибухонебезпечні", - написав Олександр Старух.

За попередньою інформацією, від ворожих атак постраждали житлові будинки, зокрема п'ятиповерхівка та інфраструктура міста, детальна інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

У понеділок, 10 жовтня, відбулася одна із наймасштабніших ракетних атак з боку Росії по Україні - під обстріл ворожих ракет потрапили Київ, Дніпро, Тернопіль, Кривий Ріг, Житомир, Львів та інші міста.