RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Російський пропагандист отримав тяжке поранення, фото та відео

Російський пропагандист Семен Пегов отримав серйозне поранення під Донецьком.

Інформація про це з'явилася на його Тelegram каналі WarGonzo.

Читайте також: Кремль хоче заткнути рота воєнкорам: говорять про провали російської армії в Україні

Сьогодні, 23 жовтня, так званий військовий кореспондент підірвався на міні "Пелюстка". Російські пропагандистські ЗМІ написали про те, що має відкритий перелом двох пальців правої ноги і рвані рани підошовної частини стопи.

Спочатку пропагандисти затіяли істерику, повідомляючи про "сильне поранення" та ризик для життя. Нині його стан оцінюють як середнього ступеня важкості.

Зазначимо, рашисти самі розкидають на окупованих територіях Донбасу заборонені "пелюстки", щоби приписати цей злочин ЗСУ. Карма спрацювала досить швидко.

ПФМ-1 "Пелюсток" - протипіхотна міна натискної дії радянського виробництва, яку можна встановити на ґрунт виключно засобами дистанційного мінування. Ураження людині, що наступила на "пелюстку", наноситься за рахунок травмування нижньої частини ноги. Це і сталося із пропагандистом.

Примітно, що поранення пропагандиста сталося після того, як той поділився знімком із ватажком бойовиків Денисом Пушиліним. У соцмережах вже жартують, що Пегову в ногу вистрілив сам ватажок бойовиків, який не дуже добре обходиться зі зброєю. Так, на знімку фото він тримає палець на спусковому гачку, що категорично заборонено, навіть якщо автомат стоїть на запобіжнику.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що кремлівський пропагандист зганьбився з відео "обстрілу" українського безпілотника .