RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Нещасний випадок": у Криму загинула російська пропагандистка, деталі

Керівник підрозділу "Россия сегодня" в окупованому Сімферополі, одна з "глашатаїв перемог російської зброї" Світлана Бабаєва загинула на навчально-тренувальному полігоні в Криму.

Про це повідомляють російські пропагандистські ресурси.

Повідомляється, що Бабаєва загинула внаслідок нещасного випадку на одному з навчально-тренувальних полігонів в окупованому Криму, де займалася військово-спортивною стріляниною.

Читайте також: Кремль хоче заткнути рота воєнкорам: говорять про провали російської армії в Україні

"Професіонал вищої проби з яскравою журналістською біографією. Найтепліша людина, що гостро вболівала за Росію. Рвалася "за стрічку", бажаючи підтримати наших героїв. Шалена куля…" - наводить прес-служба RT слова гендиректора "Россия сегодня" Дмитра Кисельова.

Бабаєва народилася у Москві, закінчила юрфак МДУ. Писала для "Московских новостей", "Известий". У 2004 році очолила представництво РИА Новости у Великій Британії. З 2013 по 2016 роки Бабаєва працювала головним редактором інтернет-порталу "Газета.Ru", у грудні 2016 року стала радником Міжнародної медіагрупи "Россия сегодня", а у серпні 2019 року її призначили керівником підрозділу "Россия сегодня" у Сімферополі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російський пропагандист Семен Пегов отримав серйозне поранення під Донецьком.