RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Пакують у мішки та відвозять: на Донбасі з "вагнерівцями" відбуваються дивні речі

Йде 274-й день повномасштабної війни з російськими окупантами, які продовжують наступальні дії в Донецькій області, зазнають великих втрат, а тіла загиблих найманців ПВК "Вагнера" без судмедекспертизи пакують у мішки та відвозять у невідомому напрямку.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Міністерства оборони України.

"Медичному персоналу лікарень тимчасово окупованої Горлівки Донецької області окупаційна влада надала вказівку вилучати документи загиблих найманців приватної військової компанії "Вагнер", не проводити судмедекспертизу тіл і пакувати їх у санітарні мішки для транспортування. Пункт призначення поки невідомий", - сказав він.

Читайте також: Публічна кара бійця ПВК "Вагнер": українців попередили про важливий момент

Зазначається, що за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Клищіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Озарянівка, Опитне та Яковлівка Донецької області.

Як повідомляв "Апостроф", одна із найскладніших ділянок фронту зараз – це Бахмутський напрямок, на якому Збройні Сили України потужно стримують щоденні атаки російських окупантів. Ворог, незважаючи на значні втрати у живій силі, продовжує гнати підрозділи на смерть.