RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Поліція опитала 2 тисячі свідків трагедії у Броварах: що розповіли

Правоохоронці опитали понад дві тисячі людей, які могли бути очевидцями авіакатастрофи з гелікоптером у Броварах, де оголосили триденну жалобу.

Про це повідомляє Нацполіція.

Як тільки поліція отримала повідомлення про аварію, яких загалом було близько 70, на місце події були скеровані наряди поліції, також оперативно прибули рятувальники і почали гасити пожежу, яка виникла внаслідок падіння гвинтокрила.

Читайте також: Загибель Монастирського у Броварах: експерт вказав на важливий момент з гелікоптером

Була створена міжвідомча слідча група, яка має розслідувати всі обставини інциденту, але основне розслідування проводить Служба безпеки.

Наразі слідчі поліції долучені до цього розслідування, загалом поліцейські на місці опитали, а також отримали звернення понад 300 очевидців цієї події. Крім того, провели поквартирні обходи.

На місці події працювало 5 слідчо-оперативних груп: криміналісти, які оперативно збирали доказову базу, патрульні поліцейські, співробітники ювенальної превенції та дільничні офіцери, які проводили опитування.

Загалом в рамках обходів поліцейські опитали понад дві тисячі людей. Усі матеріали, а також фото та відео, яке були отримані від очевидців події, будуть акумульовані, проаналізовані та оперативно передані відповідному правоохоронному органу, яке проводить розслідування.

Читайте також матеріал "Апострофа" "Багато факторів вказують на одну версію катастрофи у Броварах, та є ще дві – генерал Маломуж"