RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У небі над Україною помітили ворожі безпілотники, у Дніпрі та Сумах чули вибухи: фото

Пізно ввечері 7 лютого Росія обстріляла ракетами Харків, а близько полудня середи, 8 лютого, російські окупанти знову активізувалися - у небі України зафіксовано ворожі безпілотники, у деяких областях оголошено повітряну тривогу. У Дніпрі та Сумах жителі чули вибухи.

"Апостроф" розповідає, що відомо станом на зараз.

Над територією України зафіксовано рух розвідувальних БПЛА ворога. У той же час, присутності ударних безпілотників поки не фіксується. Зокрема, вони помічені в Дніпропетровській. Харківській, Сумській областях. Також вони рухалися у напрямку Полтавщини.

Читайте також: Ракетні атаки на Україну: у Росії можуть піти на радикальний крок

"За попередньою інформацією, працювала ППО. Станом на даний момент даних про руйнування або постраждалих не надходило. Спасибі Силам протиповітряної оборони! Поки тривога триває і небезпека залишається, будь ласка бережіть себе", – повідомив міський голова Кам'янського (Дніпропетровська область).

До приватного сектору Кам'янського після вибуху прилетів уламок.


Досить гучні множинні вибухи чули мешканці Сум. Проте, за повідомленнями місцевих Telegram-каналів, у самому обласному центрі вибухів немає. Звуки долинають із області, яку обстрілюють росіяни. У небі над містом люди помітили такий слід.

Станом на 12:50 карта тривог виглядала так:

Як повідомляв "Апостроф", кілька днів тому в центрі Харкова російські ракети потрапили до житлового будинку та університету .