RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Неспокійний ранок в окупованому Криму: у мережі пишуть про атаку безпілотників на Севастополь, відео

У ніч на 16 лютого, російські окупанти в черговий раз атакували Україну ракетами та дронами - з 32 двох випущених ворожих літальних апаратів силами ППО вдалося збити 50% об'єктів. Однак неспокійно і в окупованому Севастополі - у мережі пишуть про атаку безпілотників.

Про це повідомляють представники окупаційної влади та місцеві Telegram-канали.

Зокрема заявив про атаку дронами окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв, за його словами, над морем було збито два БПЛА. Працюють сили ППО.

Читайте також: У Криму вже готуються: українська розвідка показала цікаві документи

Як пишуть місцеві паблики, вибухи лунали поблизу районів, де розташовані російські військові частини. Крім того, у Севастополі закрили рейд через бухту, а пасажирів в об'їзд возитимуть автобуси.

Як повідомляв "Апостроф", представник президента України в АРК, правозахисниця та засновниця громадської організації "КримSOS" Таміла Ташева розповіла про настрої серед населення окупованого Криму. За її словами, суспільство поляризувалося, зокрема, суттєво зросла кількість випадків публічної демонстрації підтримки України. Але, незалежно від політичних поглядів та переконань, півострів – в очікуванні Збройних сил України.