RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ракетний удар по Павлограду: нові подробиці та фото руйнувань

У ніч проти 16 лютого російські окупанти завдали чергового масованого удару по Україні із застосуванням ракет, дронів та авіації - у Павлограді Дніпропетровської області зафіксовано влучання в об'єкт критичної інфраструктури, є поранені та загиблі.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі.

Так, внаслідок ударів ворожими літальними апаратами по місту близько третьої години ночі загинула 79-річна жінка, її чоловіка ровесника госпіталізували у стані середньої тяжкості. Також до лікарні доправлено ще одну 37-річну жінку. Іще шестеро людей постраждало, їм надали необхідну медичну допомогу на місці.

Читайте також: Ворог уночі випустив Україною десятки крилатих ракет: скільки збили сили ППО

Сергій Лисак також повідомив про влучання у промислове підприємство та пошкодження 60 будинків. За його словами, усі служби знаходяться на місці події близько 12 годин, окрім цього у місті буде проведено засідання комісії ТЕБ та НС, на якому вироблять чіткий алгоритм якнайшвидшої допомоги постраждалим.

Особливу увагу голова Дніпропетровської ОВА загострив на літньому подружжі, яке проживало в одному із вщент зруйнованих будинків – саме з цього будинку загинула жінка, а чоловіка забрали до лікарні.

"До сьогоднішньої фатальної ночі у цьому будинку в Павлограді жило літнє подружжя. Прекрасна сімейна пара – тиха, дружня, неконфліктна. Вирощували багато сортів винограду. Чекали весни, аби прокинулася плетюча лоза. У них були плани. На дітей, город та власні маленькі мрії. росіяни все зруйнували", - написав він, додавши фото будівлі.

Раніше ми публікували подробиці ракетного удару по Україні у четвер, 16 лютого.