RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Удар по житловій п'ятиповерхівці у Запоріжжі: під завалами знайшли тіло ще одного загиблого, фото

Унаслідок нічного ракетного удару по багатоповерхівці в Запоріжжі, завданого російськими окупантами, загинули три людини - їхні тіла дістали рятувальники з-під завалів.

Про це повідомили в Нацполіції України.

Окупаційно-терористичне військо вбачає для себе "загрозу" у звичайному житловому будинку, де живуть мирні українці, тому спрямували туди свою ракету С-300, що призвело до смерті трьох людей і госпіталізації шістьох осіб.

Читайте також: Як правильно діяти під час обвалу будинку: українцям дали важливі поради

У п'ятиповерхівці після ворожого удару відбулося руйнування понад десяти квартир із другого до п'ятого поверху. З-під завалів у ході рятувально-пошукових робіт деблокували шістьох поранених і знайшли тіла трьох загиблих. Ще 20 людей евакуювали.

"На місці події працюють рятувальники, волонтери та працівники профільних служб. Поліцейські та співробітники СБУ документують наслідки воєнного злочину окупантів, проводять огляд місцевості, збирають речові докази військової агресії росіян. За фактом злочину, передбаченого ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження", - доповіли в поліції.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українців шокувало свинство російських окупантів на Запоріжжі.