RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В окупованому Маріуполі нова "бавовна": фото та відео

У тимчасово окупованому Маріуполі 11 березня сталося два вибухи - у районі аеропорту та Агробази. Внаслідок роботи ППО окупантів знищено приватний будинок, на нього впав уламок снаряду.

Про це повідомила Маріупольська міська рада у Telegram.

Читайте також: Будинки знесли разом із тілами загиблих: відео з місця новобудови окупантів у Маріуполі

"Жителі окупованого міста повідомляють про два прильоти - в районі аеропорта та Агробази. Ймовірне попадання у місце розташування окупантів", - йдеться у повідомленні.

Як уточнив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram, спочатку окупанти повідомили про "бавовну" в аеропорту та писали, що це "прильот на 23-м". Потім вони стверджували, що сталася "побутова пожежа" у приватному будинку, нібито вибухнув газовий балон.

Згодом Андрющенко поінформував, що будинок згорів вщент після того, як на нього впав уламок після роботу ППО.

"Причина пожежі - уламки, яки впали на будинок в результаті роботи ППО. Місцеві розповіли, спочатку був вибух у небі, потім уламок чогось впав у дах дому. Чи то уламки самого ППО, влучності окупанта незрозуміло. Дом повністю згорів вщент. Уламки вже МЧС вивезло", - написав він.

Радник міського голови також показав наслідки "справжньої бавовни" в районі аеропорта.






Нагадаємо, що з 1 березня 2022 року Маріуполь перебував в облозі російських військ, які практично повністю зруйнували місто та вбили десятки тисяч мирних жителів. З 22 травня Маріуполь повністю окупований.