RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Число жертв ракетного удару по Умані зростає: серед загиблих є діти

У ніч проти 28 квітня російські терористичні війська вчергове атакували низку українських міст - від ракетного удару по багатоповерхівці в Умані фактично знищено перший під'їзд та загинули люди, серед яких дитина та можливо її брат та сестра.

Про це повідомила радниця голови офісу президента Дар’я Зарівна, інформує "Дзеркало тижня".

"В Умані внаслідок ракетної атаки росіян загинула дитина. Їй було роки 3-4... Дитина, яка нічого нікому не зробила. В мене не вкладається в голові", - написала вона.

За словами очільника МВС України Ігоря Клименко в ефірі телемарафону, з-під завалів вдалося врятувати 17 людей, проте уже відомо і про дев'ятьох загиблих, серед яких діти.

Читайте також: Ракетний удар по Україні 28 квітня: фото, відео і останні подробиці

За непідтвердженою інформацією із Telegram-каналів, окрім загиблого хлопчика, можливо також загинули його старший п'ятнадцятирічний брат та сестра – ракета влучила прямо в кімнату сплячих дітей.

Згідно з інформацією ДСНС, на місці події працює Мобільно-рятувальний центр швидкого реагування ДСНС з м. Києва, кінологи, а також розгорнуто пункт надання допомоги населенню та працюють психологи ДСНС. Всього до ліквідації наслідків обстрілів від ДСНС по Україні залучено 221 особу особового складу, 50 одиниць техніки та 2 кінологічні розрахунки. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Раніше ми писали, що внаслідок ракетного удару по Україні 28 квітня росіяни вбили в Дніпрі молоду жінку з маленькою дитиною.

  • Вас може зацікавити:

Росія накопичила до сотні ракет: в Україні оцінили загрозу масованого удару на "травневі свята"

Росія завдала удару по ринку в Херсоні: фото, відео та всі подробиці

"У них немає нічого святого": окупанти обстріляли храм у Нікополі