RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

В Севастополі потужна "бавовна" на нафтобазі: фото, відео і всі подробиці

У окупованому Севастополі, де на днях пролунали вибухи, знову неспокійно - у ніч на суботу, 29 квітня, у Козачій бухті загорівся резервуар з паливом. Як повідомив так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв, причиною пожежі є влучання безпілотника.

Про це Развожаєв написав у Telegram.

"Горить резервуар із паливом у районі вулиці братів Манганарі в Козачій бухті. За попередньою інформацією, загоряння сталося через влучання БпЛА. На місці працюють усі необхідні спецслужби. Площа пожежі близько 1000 кв м, пожежі присвоєно 4 клас", - йдеться в його повідомленні.

Читайте також: Поки що пристрілка: що стоїть за ударами морськими дронами по Севастополю

За його даними, інформація щодо постраждалих наразі уточнюється. Окупаційний "глава" міста додав, що через те, що обсяг палива великий, локалізація займання займе довший час.

Місцеві Telegram-канали публікують фото та відео з місця інциденту. У небо піднімається потужний вогонь та величезний стовп диму.

Як повідомляв "Апостроф", після вибухів у Севастополі 24 квітня, міноборони РФ звинуватило Україну в порушенні "зернової угоди", оскільки атака нібито була українською та припала на район гуманітарного коридору.

  • Вас також може зацікавити:

Звільнення Криму: Рефат Чубаров розповів про евакуацію окупантами своїх родин

Як у своєму домі жили: Україна готує "сюрприз" росіянам, які в'їхали до Криму під час окупації

Під Феодосією через "бавовну" в житлових будинках тремтіли стіни: фото та подробиці