RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Гідно відстоював свої права: історія з цькуванням хлопчика через велосипед отримала продовження, відео

Історія про підлітка, який гідно відстоював свої права щодо перевезення велосипеда у тролейбусі, мала продовження - за те, що 13-річний хлопець не побоявся виступити проти натовпу дорослих людей, керівник велосипедного руху в Україні підтримав його та подарував подарунки.

Про це підприємець Олексій Кушка написав на Facebook-сторінці.

Так, хлопець Тимофій взяв у свого дядька велосипед, аби їздити, оскільки мав один на двох із матір'ю. Проте, оскільки транспортний засіб довгий час не використовували, колеса у нього були спущені. Якийсь час підліток їхав на ньому, а потім вирішив перевезти на тролейбусі №37, що курсує у районі Троєщина. Спершу підлітка не пустили до транспорту, проте він не розгубився та прочитав в інтернеті правила перевезень велосипедів, наздогнав тролейбус та зайшов у нього.

Читайте також: ”Літр пива - і на роботу”: нетверезого водія тролейбуса затримали у Києві

Там на хлопця натовпом накинулися дорослі люди, які просили його залишити транспортний засіб та погрожували викликом поліціянтів.

"Я хочу проговорити питання поведінки натовпу, який накинувся на хлопця якому всього 13 років! Хлопець в 13 років захищався від гніву старших людей. Він віз велосипед! Несправний. Який нікому не заважав і не був брудним. Вовки навіть не травлять слабшого всією стаєю. Так, йде війна! Але це ж не на фронті відбувається! В Європі, куди ми йдемо не виганяють за таке з транспорту! Не цькують навіть якщо від вас погано пахне. Так не можна!", - написав Кушка.

За сміливість хлопця керівник велосипедного руху в Україні подарував йому велосипед та подарунки.

Раніше ми писали про те, що в Печерському районі Києва несподівано впала електроопора, через що постраждав киянин, який проїжджав повз на самокаті.

  • Вас може зацікавити:

"Розвелося вас тут": у Рівному водій маршрутки принизив матір загиблого захисника. Фото

У Києві запровадять нові правила роботи громадського транспорту під час повітряних тривог: що зміниться

Віктор Павлик із дружиною покаталися Південним мостом і потрапили у скандал з пропуском