RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В Одесі накинулися на вуличних музикантів через українські пісні: поліція "випарувалася", відео

Нещодавно в Одесі спалахнув скандал через незаконну мобілізацію музикантів прямо з вокзалу, а тепер в центрі міста двоє нетверезих жінок накинулися на вуличних співаків через українську мову.

Відео опублікували у мережі.

Зазначається, що конфлікт стався пізно увечері на вулиці Дерибасівській, де до вуличних музикантів, які виконували пісні українською мовою, причепилися дві п'яні громадянки.

Перехожі, що втрутилися у сутичку, спершу думали, що жінкам не сподобався репертуар, чи вони взагалі вважають, що музика "не на часі", проте під час діалогу стало відомо, що їм не подобається, що музиканти співають українською. Буцім-то, співати і спілкуватися нею можуть лише "приїжджі".

Читайте також: "Одеса та Харків – російські": у Чернівцях розгорівся мовний скандал, відео

На ролику видно, що одна з жінок у стані алкогольного сп'яніння. Вона й сама це не заперечує. Героїня відео кидалася з кулаками, матюкалася та показувала середній палець. Крім того, викрикувала, що музиканти "понаєхалі".

"Боже, як же соромно за цю ******. Особливо, зараз, коли в місті дійсно багато не одеситів – вимушено, трагічно, але тут. Хто втік із захопленого будинку або з будинку, який постійно бомблять. Огидно", – прокоментувала інцидент Юлія Городецька, авторка ролика.

Варто зазначити, що до інциденту навколо вуличних музикантів кружляла поліція, яка навіть перевіряла документи у хлопців. Проте під час словесної перепалки правоохоронці дивним чином зникли.

Раніше ми писали, що у Львові між нардепом та музикантом виник конфлікт через мову.

  • Вас може зацікавити:

"Іспити тільки російською": в Ірпені викладач ВНЗ потрапила у мовний скандал

Водій маршрутки з Гостомелю влип у скандал через російську попсу в салоні: фото "героя"

На Київщині розгорівся мовний скандал: клієнтку не захотіли обслуговувати українською